Kijk of u kunt besparen op de vaste lasten van uw vastgoed? 2019-04-03T13:48:01+00:00
Bekijk of u kunt besparen op de vaste lasten van uw vastgoed

CAS24 helpt vastgoedbeheerders en hun bewoners bij het vergelijken en waar mogelijk besparen op de vaste lasten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Slider

Vergelijk de vaste lasten van je vastgoed

Bezit je vastgoed of beheer je namens klanten onroerend goed? Of kom je op een andere manier in aanraking met vastgoed? CAS24 geeft je toegang tot scherpe tarieven als het gaat om energie, gas, tv, internet en bellen. En geeft passend advies op jouw situatie.

Onze dienstverlening bestaat uit het geven van advies en bemiddeling bij contracten tussen jou en leveranciers. Wij zijn onafhankelijk bij het advies. Wij werken samen met vergelijkingsplatforms in Nederland, zij zoeken voor ons uit welke voorwaarden en informatie nodig is om tot het juiste contract te komen. Hierdoor krijg jij altijd een passend aanbod.

Ontzorgen loont

De dienstverlening van CAS24 is voor jou kosteloos, daarnaast maken we het jou en je klanten zo makkelijk mogelijk om verschillende aanbieders te vergelijken en over te stappen.

Ben je tevreden met de dienstverlening van CAS24 en wil je daarnaast je klanten/bewoners ontzorgen en ervoor zorgen dat zij passend advies krijgen met betrekking tot het besparen op vaste lasten? Meld ze aan bij CAS24 en wij nemen het proces voor jou en je klant volledig uit handen. Het aanbrengen van klanten levert jou naast het gemak en service tevens een vergoeding op.

Waarom gebruik maken van onze dienstverlening?

Advies op maat

Vergelijk de kosten op energie, tv, internet en bellen.

Ontzorgen van klanten/bewoners

CAS24 regelt de aansluitingen of overstap voor jouw klanten.

Aanbrengvergoeding

Wij zijn blij met de door jouw aangebrachte klanten, daarom geven we jou hiervoor graag een beloning.

Neem contact op voor de mogelijkheden

    Advies-op-maat