Geheel verzorgde verhuizing

//Geheel verzorgde verhuizing

Geheel verzorgde verhuizing

Er zijn veel mensen die ervoor kiezen om bij een verhuizing hulp in te schakelen van familie en/of vrienden. Mocht je dit om bepaalde redenen niet willen, bijvoorbeeld in verband met het verhuizen van breekbare of waardevolle spullen, dan behoort het tot de mogelijkheden om een externe partij in te huren. Zij hebben veel ervaring op dit gebied en kunnen naast vervoer ook het schoonmaken van je huis en het installeren van elektronica uit handen nemen.

Bespaar tijd met inpakken

Het is mogelijk om zowel je spullen in te laten pakken als uit te laten pakken in het nieuwe huis. Doordat de verhuisbedrijven gebruik maken van speciale inpakmaterialen en er natuurlijk ervaring in hebben, gaat dit veel efficiënter dan als je dit zelf doet. Door middel van kleuretiketten kan je op een overzichtelijke manier aangeven in welke kamer de spullen geplaatst moeten worden. Dit scheelt ook weer tijd.

Maak een verhuizing naar het buitenland makkelijker

Bij een verhuizing naar het buitenland komt uiteraard meer kijken dan binnen Nederland. Bij het vervoeren zullen er bijvoorbeeld andere inpakmaterialen worden gebruikt, omdat de reis langer duurt dan normaal. In sommige gevallen kunnen er verschillende soorten transport ingezet worden. Via een track-and-trace systeem kun je bijhouden waar je spullen op een bepaald moment zijn. Daarnaast worden in veel gevallen de douanedocumenten afgehandeld en andere zaken die komen kijken bij het internationaal verhuizen.

Verhuizen van antiek en kunst

Antiek en kunst vervoeren is specialistisch werk. De benodigde inpakmaterialen zijn in dit geval wederom anders dan bij een normale verhuizing. Het is het overwegen waard om hier een speciale verzekering voor af te sluiten.

Besteed schoonmaken uit

Geen tijd of zin om je naast de verhuizing ook nog bezig te houden met het schoonmaken van je oude of nieuwe (huur)huis? Ook hier kan ondersteuning bij geboden worden door een verhuisbedrijf. Denk hierbij niet alleen aan het gebruikelijke schoonmaken, maar ook aan het grondig reinigen van tapijt en bekleding.

Schakel een klusjesman in

Heb je twee linkerhanden? Dan is het misschien een goed idee om bekwame hulp in te schakelen bij het installeren van je elektronica, zoals de wasmachine, televisie en keukenapparatuur. Verder kunnen lampen, dimmers, schuiframen en gordijnen worden geplaatst. Hulp kan ook geboden worden bij het demonteren en monteren van meubilair.

Sluit de juiste verzekering af

Het is aan te raden om gebruik te maken van een verhuisverzekering met een dekking naar keuze. Zo weet je zeker dat de risico’s geminimaliseerd worden. In sommige gevallen wordt de schade gedekt in de inboedelverzekering. Ga dit na bij de betreffende verzekeraar.

Of liever alles zelf doen?

Mocht je toch de voorkeur hebben om alles zelf te doen, dan is het ook mogelijk om alleen verpakkingsmateriaal te laten leveren, zoals dozen, bubbeltjesplastic, tape en etiketten.

Gas, water, internet en licht op je nieuwe adres

Kortom: als je verhuist, moet er veel geregeld worden. CAS24 helpt je graag bij de verhuizing en ondersteunt je bij het regelen van energie, drinkwater, internet, televisie, telefonie en zonnepanelen. Bekijk onze verhuisservice voor de mogelijkheden.

Conclusie

Het is belangrijk om in het geval van een geheel verzorgde verhuizing gebruik te maken van erkende bedrijven. Een verhuisbedrijf dat zich een erkende verhuizer mag noemen, houdt zich aan eisen op het gebied van milieu, kwaliteit en veiligheid. Vraag van tevoren een duidelijke offerte.

Bij extra ondersteuning met het regelen van energie, drinkwater, internet, televisie en/of telefonie, helpen wij van CAS24 je graag! Neem contact met ons op via 088 020 46 56 of per e-mail via service@CAS24.nl.

2019-02-18T10:33:45+00:00 0 Comments