Goes en Roos 2019-06-12T15:29:01+00:00

Partner worden?

Neem contact op of meld je direct aan

Neem contact op

Wij maken graag kennis met je

Werk je in de financiële dienstverlening, makelaardij of help je je klanten op een andere manier met de financiën of huisvesting? Wil je daarnaast je klanten ontzorgen bij de verhuizing of helpen besparen op de vaste lasten? Wij geven jou en je klanten een overzicht van beschikbare leveranciers op het nieuwe of bestaande adres. Via onze website of via de telefoon regelt je klant via één contact alle contracten tegen de scherpste tarieven! De service is voor jou en je klanten kosteloos en maakt standaard deel uit van onze dienstverlening. Het doel is jou en je klanten te ondersteunen waar dat nodig is.

Gratis verhuisservice voor je klanten

Verhuizen is leuk en spannend – maar het betekent ook dat er veel geregeld moet worden. Wij helpen je klanten graag bij de verhuizing en ondersteunen bij het regelen van energie, drinkwater, internet, televisie, telefonie en zonnepanelen. Onze verhuisconsulenten staan klaar om alle vragen over energie en media te beantwoorden en te helpen bij de verhuizing.

Samenwerking met Goes en Roos

Wanneer je samenwerkt met Goes en Roos kunnen gegevens op een simpele en veilige manier worden uitgewisseld met CAS24. Dit wordt gedaan via een beveiligde verbinding tussen jouw Goes en Roos CRM pakket en die van CAS24.

Heb je nog geen samenwerking met Goes en Roos, maar wil je hier wel meer over weten. Kijk dan op https://www.goesenroos.nl/ of neem contact met ons op.

Uiteraard is het ook mogelijk om gegevens op andere veilige manieren met ons uit te wisselen. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Partner worden van CAS24

Vul het onderstaande formulier in om partner te worden van CAS24.

    Soort partner

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

    CAS24 is partner van