Partners 2019-02-07T12:33:24+00:00

Wij maken graag kennis met je

Werk je in de financiële dienstverlening, makelaardij of help je je klanten op een andere manier met de financiën of huisvesting? Wil je daarnaast je klanten ontzorgen bij de verhuizing of helpen besparen op de vaste lasten? Wij geven jou en je klanten een overzicht van beschikbare leveranciers op het nieuwe of bestaande adres. Via onze website of via de telefoon regelt je klant via één contact alle contracten tegen de scherpste tarieven! De service is voor jou en je klanten kosteloos en maakt standaard deel uit van onze dienstverlening. Het doel is jou en je klanten te ondersteunen waar dat nodig is.

Partner worden? Neem contact op en we helpen je graag verder.

Meld je nu aan!

Of bel ons op 088 0204656 voor meer informatie.

Verhuisservice

Gratis verhuisservice voor je klanten

Verhuizen is leuk en spannend – maar het betekent ook veel geregel en gedoe. Wij helpen je klanten graag bij de verhuizing en ondersteunen bij het regelen van energie, drinkwater, internet, televisie en telefonie. Onze verhuisconsulenten staan klaar om alle vragen over energie en media te beantwoorden en te helpen bij de verhuizing.

Lees meer…
Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij helpen je graag. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 088 0204656, e-mail service@CAS24.nl of via onze social media kanalen.

Contact