Uw klanten ontzorgen bij de verhuizing? 2019-05-29T07:00:34+00:00
Uw klanten ontzorgen bij de verhuizing?

CAS24 helpt klanten van makelaars bij het overzetten van energie, tv, internet en bellen tijdens de verhuizing naar een nieuwe woning. U ontzorgt hierdoor niet alleen uw klant, maar bouwt ook aan een duurzame relatie en krijgt een financiële vergoeding.

Slider

Uw klant ontzorgen met onze dienstverlening

Ben je makelaar of op een andere wijze betrokken bij de verhuizing van uw klanten? CAS24 kan uw klanten volledig ontzorgen. Wij adviseren consumenten op een onafhankelijke manier bij het kiezen van een passende leverancier van energie en gas, tv, internet en bellen. Wij maken gebruik van verschillende vergelijkingsplatforms en kunnen er daardoor voor zorgen dat uw klanten scherpe tarieven krijgen. CAS24 neemt niet alleen een adviserende rol aan, maar zorgt er ook voor dat de contracten daadwerkelijk worden overgezet.

Een extra inkomstenbron dankzij onze dienstverlening

Onze dienstverlening is zowel voor u als uw klant kosteloos. Sterker nog: je krijgt een financiële vergoeding per aangesloten klant. Daarnaast wordt de service voorgezet tot ver na de verkoop. Wij onderhouden de relatie door halfjaarlijks telefonisch contact op te nemen en te informeren of wij nog ergens bij kunnen ondersteunen. Uiteraard benoemen wij de naam van uw bedrijf zodat u weer top of mind bent bij de klant. Op die manier ontstaat er een win-win situatie voor alle partijen.
Deelnemen aan ons partnerprogramma kan hier.

Waarom gebruik maken van onze dienstverlening?

Advies op maat

Vergelijk de kosten op energie, tv, internet en bellen.

Ontzorgen van klanten/bewoners

CAS24 regelt de aansluitingen of overstap voor jouw klanten.

Aanbrengvergoeding

Wij zijn blij met de door jouw aangebrachte klanten, daarom geven we jou hiervoor graag een beloning.

Neem contact op voor de mogelijkheden

    Advies-op-maat